Snack’s

Als beloning voor het goede luisteren of gewoon voor het lekkers geven wiju de hond lekkere snacks. Even een tussendoortje.
Om te voorkomen dat de hond teveel smaakversterkers enzovoorts binnenkrijgt hebben wij eens goed rond gekeken wat er eigenlijk voorhanden is en wat wij verantwoord achten om te geven.

Hieronder een overzicht wat wij geven:

 

zalmhuid

Zalmhuid met vlees

Zalmhuid zit boordenvol met omega 3, 6 en vetzuren. Deze stoffen zijn onder andere heel goed voor huid en vacht. Én, de honden vinden dit echt heerlijk!

trainingsvisjes

Trainingsvisjes

De trainingsvisjes bevatten veel proteïnen, oliën en gezonde vitaminen voor het opbouwen en onderhouden van een gezonde weerstand en een gezond gebit. Het bevordert tevens een gezonde groei van het bottenstelsel. Door de aanwezige omega 3 is deze vissnack tevens een goede ondersteuning voor een mooie vacht. Het hart en de bloedvaten worden positief beïnvloed door de meervoudig onverzadigde vetzuren.

Kabeljauw sticks

Kabeljauwsticks hebben een ruwe textuur die helpt bij het verwijderen van tandplak. Omega 3 en visoliën zorgen onder andere weer voor een gezonde vacht en soepele gewrichten.